Přáním našeho profesionálního kuchařského týmu je nabídnout každému zákazníkovi gurmánský zážitek; jedinečný díky nezpochybnitelné kvalitě ingrediencí, odborné přípravě a působivé prezentaci. Při první návštěvě naleznete čistý a jasný styl kuchyně s prvky české klasiky i etnických specialit. Poznáte nová jídla inspirovaná vyzrálými surovinami, které dané roční období právě nabízí v nejlahodnějších chutích. Stejně tak si vychutnáte rozličná menu se svérázným pojetím klasických receptů.
Aby byla naše kuchyně dokonalá, vybudovali jsme kuchařský tým vyškolený v moderní i tradiční kuchyni s ohledem na techniky, hierarchii a disciplínu v jejich řemesle. Šéf výroby Petr Bednář a šéfkuchař buffetové restaurace Fast Good René Štefan řídí tým čítající přes 25 kuchařů, cukrářů, pekařů a pomocníků. Všichni společně pracují na 200 čtverečních metrech nejmodernější kuchyně.
Špičkové kuchyňské vybavení navržené speciálně pro Bufetovou restauraci Fast Good v Prosek Pointu zdůrazňuje preciznost a moderní techniku, která kuchaře inspirují k vytváření nových receptů a umožňuje přípravu poctivé domácí kuchyně bez používání polotovarů, instantních výrobků. Konvektomaty, holdomaty, indukční woky a sporáky, grilovací tály a profesionální vybavení cukrárny umožňuje kuchařům a cukrářům připravit prvotřídní pokrmy zdravého a vyváženého stravováni.
Nedílnou součástí našeho pracoviště je výchova mladých studentů ze třech pražských gastronomických škol, kteří u nás vykonávají odbornou praxi. (Střední škola hotelnictví a gastronomie Hotelu International, SOŠ A SOU Praha Čakovice pro kuchaře a Střední odborné učiliště gastronomie a podnikání Černý Most pro cukráře. Předávání zkušeností mladé generaci, budování jejich profesní hrdosti, rozvoj zájmu o gastronomii považujeme za důležité pro budoucnost kuchařského a cukrářského řemesla.
Po Út St Čt Pá So Ne « Předchozí den Následující den »
Saláty a předkrmy | |||
3, 7, 10 | 1/ | Zelný salát Coleslaw | 40,- |
1, 3, 7, 10 | 2/ | VELKÝ zeleninový salát s kuřecími prsíčky alá César s opečenými krutony a parmazánovým dresingem | 159,- |
Polévky | |||
1, 9 | 1/ | Bavorská uzená polévka s masem, kroupami, zeleninou a bramborami | 40,- |
Hotová jídla | |||
1, 3, 7 | 1/ | Bramborové noky s kuřecími prsními nudličkami ve smetanové houbové omáčce sypané sýrem parmazánového typu | 159,- |
1, 7 | 2/ | Opečená vinná klobása, bramborová kaše s máslem | 139,- |
1, 3, 7, 9, 10 | 3/ | Hovězí myslivecká pečeně s žampiony, houskový knedlík | 119,- |
4/ | Vepřové nudličky z kýta alá Katův šleh, dušená rýže | 109,- |
Jídla připravujeme denně čerstvá a nabídka je platná do vyprodání připravených porcí.
Chci dostávat nabídky e-mailem »
Polední menu na celý týden v pdf »
Pro stažení poledního menu vyplňte prosím platnou emailovou adresu a dejte odeslat.
vegetariánský pokrm
neobsahuje lepek
neobsahuje stabilizátory, konzervanty, barviva, zesilovadla chuti ani jiné zdraví neprospívající Éčka
se sníženým obsahem tuku a cukru - fitnes
nabízíme celý den od 8:00 - 17:00